Начинът на живот на Hotwife – 3 тайни, за да работи!

Н

За много двойки начинът на живот на Hotwife е защитник на брака – нещо, което може да ви се стори неинтуитивно, като се има предвид болката, мъката и изневярата, причинени от брака. Но …

Начин на живот на Hotwife

НЕ е същото като обикновената изневяра.

Нека да обясня – когато някой има „афера“, това обикновено означава, че го прави зад гърба на другия. И това означава, че има нещо много погрешно между тях, за да се случи това.

Но жената, която е гореща жена, е различна – защото това се прави не само със съгласието и пълното знание на съпруга й … но обикновено тя го прави с неговия одобрение и настояване!

Сега за много мъже и жени това ще ги накара да вдигнат ръцете си в ужас. И това е ОК – защото никой не предлага на никого да прави нещо, което не иска да прави.

Но факт е, че да имаш жена с гореща жена е най-горещата фантазия на мъжа – и истинският му проблем често се заявява така: “как мога да накарам жена си да спи с други мъже, без тя да мисли, че съм странен, извратен или просто не съм влюбен в нея повече?“.

И това е добър въпрос, защото реакцията на коляното на много жени е чувство на загуба и почти изоставяне; наистина, много от тях смятат, че мъжът я моли да го направи той след това може да вземе друг партньор – но истината е, че повечето мъже изобщо не искат това. Това, което те искат, е техните съпруги да ги включат в горещото свирене, до степента, в която те биха искали да гледат, слушат, чуят всичко за това или дори да се присъединят.

И все пак, все още не е без потенциалните си проблеми, особено в ранните дни. И така, имайки предвид това, като се опирам на собствения си опит като съпруг на собствената си жена на горещите жени през последните 7 години, ето три съвета, които ще помогнат нещата да вървят по-гладко:

  1. Винаги поставяйте партньора си на първо място. С това искам да кажа, че е жизненоважно да видите ясно разграничение между сексуален партньор и а връзка. Ако някога има някакъв натиск от нейния любим да изключи мъжа по някакъв начин, тогава основните правила трябва ясно и недвусмислено да възприемат брака като най-важното. С други думи, влюбеният трябва да тръгне!
  2. Не очаквайте “същите неща”. Като мъж няма пробег в притеснението за това, което тя може да прави за или с него, което не прави за или с теб. Това не е състезание и всеки има различни харесвания и нехаресвания, а сексуалната динамика на всяка двойка също е различна. Нещото, върху което трябва да се съсредоточите е, че получавате това, от което се нуждаете, и забравяте какво получава другият.
  3. Всеки от вас трябва да може да каже „спри“. Нещата се променят, хората също. Затова е важно някой от вас да има силата на вето, както върху отделен мъж като потенциален любовник, ситуация или събитие, така и дори върху целия начин на живот на горещите съпруги. Това е рецепта за катастрофа да има ситуация, когато мъжът се чувства неудобно от типа, когото е взела за любовник, а тя всъщност му казва, че това е „тежък късмет“.

Ако можете да следвате тези три прости насоки, тогава начинът на живот на горещите съпруги може да е подходящ за вас. Но внимавайте с източниците си на информация. Това Е потенциално минно поле и си струва да се стъпва внимателно. Съпругата ми Джоселин и аз живеем в начина на живот през последните 7 години и освен няколко хълцания беше много забавно.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta