Съвети за Hotwife за жени

С

Мисля, че жените са склонни да получават сурова сделка, когато става въпрос за намиране на съвети за това как да бъдеш гореща жена.

Вярно е, че има много информация по темата, но по-голямата част е написана от мъже за мъже; и материалът, който се пише от жените, изглежда е по-скоро за това до какво се захваща, а не за това как да го накара да работи. С други думи, написано е и за мъже.

Така че мисля, че си струва сега да дадем много конкретни съвети на жени, които сериозно обмислят да вземат съпрузите си за сделката и които искат да имат най-добрия шанс да го накарат да работи, вместо да издуха в лицето си.

Първо, бъдете правдиви и свободни с детайлите. Понякога е трудно за жена, която току-що е прекарала нощта на страст с друг мъж, да поговори със съпруга си за това. В крайна сметка обикновено не се прави, нали? Ако „целунете и кажете“, това ви маркира като „определен вид“ жена.

Но не и в този случай. С hotwifing той иска да чуе всеки последен детайл. И ви обещавам, че ако започнете да играете сдържано и да запазите нещата за себе си, тогава наистина няма да свърши добре.

Второ, той почти сигурно иска да гледа. Не само, че иска да е наоколо, за да знае, че сте в безопасност, но иска и да види как се случва. За него всичко това е част от фантазията.

Преобладаващото мнозинство от мъжете, които са жените им, за да станат горещи съпруги, имат най-добрата фантазия, че жените ги гледат мъртви в очите, докато техният любовник бавно влиза в тях за първи път.

Той иска да види всичко. Така че нека. Не се стеснявайте и се опитайте да държите двете неща отделно. Това е част от цената, която плащате, за да имате такъв прекрасен, щедър и разбиращ съпруг.

Трето, той иска да сте горещи и мръсни и да се отпуснете. Знам, че много жени са разтревожени от това, когато съпрузите им гледат, защото мислят, че той ще се разстрои или ядоса, въпреки че именно той е имал идеята.

Но това е грешка.

Той иска да те чувам да пъшкаш и стенеш и да молиш любовника си за още.

Той иска да чуеш как любовта те кара да свършваш като влак.

Той иска да видиш, че прецакваш живота си.

След известно време повечето съпруги се хващат, но често не преди някои ненужни разстройства.

Ако вземете всичко това от самото начало, ще имате по-лесно време.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta