Къде да намерите оферти за авиокомпании на места в бизнес клас

К

Пътуването със самолет може да бъде скъпо и, разбира се, уморително. Летящата бизнес класа обаче предлага възможността да се възползвате максимално от пътуването – чудесен начин за пътуване и да стигнете до дестинацията ободрени и без стрес. Полетите в бизнес класа са поглезени с първокласни шезлонги, ястия с няколко курса, достъпност до Интернет, частни екрани и системи за забавление. Получаването на експертни съвети и съвети за пътуване следователно може да си струва усилията за намиране на оферти на авиокомпаниите, за да направите полетното изживяване възможно най-добро. Летенето в бизнес или първа класа, особено на цена на сделка на авиокомпания на седалка в бизнес класа, е много добре Светият Граал на въздушния транспорт. И има начини да се справят сделките за подобрения на места в бизнес класа.

Собствени уебсайтове на авиокомпаниите

Собствените уебсайтове на авиокомпаниите предлагат чудесни възможности за намиране на най-ниските налични цени на седалките в бизнес класа и може да показват много опции за тарифи. Едно от предимствата на намирането на сделка за авиокомпания на място в бизнес класа на сайтовете на авиокомпаниите е, че продажбата се осъществява директно с авиокомпанията. По-набъбва, така че когато полетите бъдат отменени, ще бъде по-лесно да се договори алтернатива с авиокомпания, когато билетът бъде закупен директно с тях.

Програма за често срещани полети

Програмата за често пътуващи мили с член на “елитен” статус предлага по-голям шанс с повече опции и по-добри шансове за получаване на това надграждане за сделка на място в бизнес класа. Използването на често пътуващи мили за надграждане до седалка в бизнес класа предлага по-добра стойност за използваните мили в сравнение с използването на мили за закупуване на билет за награда за автобус. Надграждането на инвентара обаче може да бъде ограничено. Най-добре е да резервирате възможно най-рано и да бъдете гъвкави за пътуването в средата на седмицата, ако е възможно. Освен това ъпгрейдите могат да бъдат осъществими дни и часове преди заминаването – като сте в списъка на чакащите.

Туристическите агенти

Професионалистите във въздушното пътуване са туристическите агенти със съответния опит относно нюансите на въздушния транспорт. Един добър и реномиран туристически агент може да си струва помощта за намиране на оферти за авиокомпании на места в бизнес класа, особено за чуждестранни пътувания със сложни маршрути. Полезни агенти вършат цялата работа и помагат за премахване на стреса и неудобството от плодовете чрез безкрайни уебсайтове за билети с отстъпки. Също така туристическите агенти често имат достъп до специални консолидирани тарифи, които не се предлагат директно от авиокомпаниите. И познаването на всички условия и ограничения, свързани с консолидирания билет за билета, е от ключово значение за получаването на тази добра стойност.

Сайтове, независими от авиокомпаниите

Сайтовете, независими от авиокомпаниите, са добър ресурс за проучване на всички предложения на авиокомпаниите наведнъж. Сред най-популярните независими от авиокомпаниите сайтове, където можете да намерите оферти за места в бизнес класа, са сайтове като:

  • Expedia: една от водещите световни онлайн туристически компании, използваща водещи технологични уебсайтове, мобилни приложения и Facebook страница, за да открие идеи за дестинации, да получи информация за полети, хотели, наеми на грижи, круизи и др. Expedia също така предлага програма за награди за членове с гаранции за хотелски цени, резервиране на точки за други и предимства за хотелски стаи с достъп до VIP.
  • Orbitz за бизнес: предлага пълно обслужване и изцяло интегриран подход за управление на пътуванията и разходите чрез комбиниране на водеща технология с експертна подкрепа за постигане на спестявания в необходимите пътни разходи.
  • Пътуване: предлага най-изчерпателната гаранция в туристическата индустрия. Гаранцията за пътуване е ключова за бизнес модела на Travelocity, гарантирайки най-добрите цени при пътуване с въздух – които съответстват на по-ниски цени онлайн или ще възстановят разликата, ако другаде се намери по-ниска цена.
  • Каяк: технологична компания, съосновател на Expedia, Travelocity и Orbitz, с различен подход при пътуването с въздух и фокус върху подобряването на пътуванията на авиокомпаниите. На уебсайта Kayak.Com и мобилните приложения Kayak на всеки SmartPhone или таблет можете да сравните стотици сайтове за пътуване в един изчерпателен, бърз и интуитивен дисплей и да изберете къде да резервирате.
  • Кук Пътуване: предлага договорени самолетни билети от първа класа и ексклузивни отстъпки за самолетни билети в бизнес класа. Cook Travel предлага спестявания от самолетни билети от 10 до 60 процента, както и 2 отстъпки за самолетни билети, които си струва да се търсят.
  • Търговия на едроПолети: бутикова туристическа агенция, специализирана в бизнес с отстъпки и първокласни полети. WholeSale.Com предлага обслужване на клиенти с личната нотка на приятелски настроен консиерж, който помага при проучването и предоставя няколко опции за полети с отстъпка както в бизнес, така и в първи клас.
  • OneTravel: предлага богат избор от бизнес и първокласни полети с обещание за ниска тарифа при спазване на условия, подходящи само за резервации на уебсайтове.
  • CheapOair: също така предлага възможности за проучване на евтини оферти за полети в бизнес класа.

Други идеи

Възползвайки се от това, което е известно като кофи за билети също е чудесен начин да спечелите спестявания при пътуване със самолет. Колкото по-напред е закупен билет, толкова повече варианти за билети има. На някои полети може да има над дузина различни тарифи за автобусни, бизнес или първокласни места. Често обаче се случва, че колкото по-евтина е цената, толкова повече ограничения и условия има прикрепени към тази кофа. И малкото начини за намиране на по-евтино място с кофа за билет може да бъде промяна на часа на тръгване или напускане ден по-рано или по-късно.

Освен това има и уебсайтът ExpertFlyer.Com, независим от авиокомпанията уебсайт, който не продава билети; по-скоро сайтът изброява всички тарифи и правила за всички полети. ExpertFlyer.Com е създаден, за да отговори на нуждите на редовното пътуване, пътниците на авиокомпанията за пробег от елита, професионалните мениджъри на пътувания и случайните пътници, търсещи най-добрите стойности. ExpertFlyer.Com е денонощна мощна информационна услуга за въздушно пътуване в реално време и предлага информация на карти на седалките за конкретни полети, които показват кои полети са заети или не.

Като цяло разходите и строгостта на въздушния транспорт могат да бъдат обезсърчаващи. Начините, по които тези строгости могат да бъдат сведени до минимум, са да пътувате умно. Други полезни ресурси, които си струва да разгледате при изготвянето на планове за пътуване, са уебсайтове като SeatGuru и SeatExpert-сайтове с доказана технология, които предлагат дизайн на кабините и графично оформление на седалките и плюсовете и минусите на различните седалки в самолетите.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta