Крайният начин на живот на Hotwife

К

Това, което много мъже – и още по-малко жени – осъзнават, когато за първи път започват да възприемат идеята за хъркане на ръце и рогоносец като сериозна възможност за тях, е, че те изменят с лекота динамиката на отношенията си и се настройват за истинска промяна в начина на живот.

С други думи, това далеч надхвърля само изпробването на нова сексуална позиция или техника, поради дълбоките промени, които има и при двамата по отношение на начина, по който виждат своите роли в отношенията си.

Макар това да звучи страшно, всъщност е вълнуващо и обикновено е полезно и за двамата. За мъжете по-специално това обикновено означава, че фантазията му се осъществява напълно и всъщност далеч надхвърля най-смелите му очаквания.

Защото докато една жена расте в ролята, тя наистина започва да разбира своята женска сила и как тя се отразява на съпруга й – и ако връзката е силна (тъй като трябва да бъдете, ако някога се надявате да постигнете успех в hotwifing), това ще бъде изцяло във взаимна полза.

Тъй като кулминацията на начина на живот на hotwife, където той наистина се превръща в най-добрия начин на hotwife, е, когато сексуалността на жената доминира и определя брака им. С други думи, съвместният им живот се върти около нуждата й от сексуално изразяване с други любовници.

Тя разбира се въвлича мъжа си в това и няма причина тя да не бъде дори по-сексуално активна с него от преди, но това също така означава, че голяма част от емоционалната й енергия е вложена в търсене, съблазняване и чукане други мъже.

Добрата новина е, че тя обикновено също напълно включва мъжа си в това. Например, ако излиза на „среща“ с любимия си, ще накара съпруга си да й помогне да се изкъпе и да се подготви. На връщане тя ще го накара да й помогне да се измие и след това да го дразни и измъчва с изящните подробности за нейната връзка.

Или, да речем, тя ще покани любимия си в семейния дом за през нощта, а съпругът й ще бъде в ролята на слуга. Не е да се каже, че той е особено покорен или подчинен, но неговата роля е да й помага и да я подкрепя, като приготвя ястие, сервира го, налива вино и след това разчиства след това, докато тя отвежда своя любим на горния етаж до брачното легло.

Тогава съпругът й може да се присъедини към тях и да му бъде позволено да гледа, или може да бъде изгонен в резервна стая, където той ще бъде сведен до просто слушане на звуците на жена си и нейния любовник, които правят горещ, страстен секс без забрана в леглото си .

Мъжът далеч не е жесток, но се радва на това, а съпругата му е напълно наясно с това, така че тя обикновено ще „играе“ по повод, като бъде още по-мръсна и по-гласовита, отколкото би била в противен случай.

Всъщност много жени често ще се занимават с много сексуални дейности със своите любовници, които няма да се занимават със съпрузите си, особено когато съпругът гледа и ще усети емоционалното въздействие на тази привидна „несправедливост“. Но всъщност той го харесва и я обича заради това, защото цялата работа е един голям завой за него.

Това е най-добрият начин на живот на жените и това, което повечето мъже с фантазия тайно жадуват.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta