Рогоносец: Три неща, които рогоносецът обича най-много

Р

Има много изненадващи ползи от това да бъдеш рогоносец за съпрузите, по отношение на засилена връзка и, привидно парадокс, по-добър сексуален живот.

Но от всички тях трима стоят на главата и раменете над останалите по отношение на способността им да радват и вълнуват мъжа, чиято съпруга има един или повече любовници.

И най-хубавото от всичко е, че доколкото мога да разбера, те са същите неща, които излизат и съпругите им от целия начин на рогоносец. И това го прави победа за всички заинтересовани.

И ето ги

1. Предвиждане

Традиционната наслада от рогоносенето е мъжът, който гледа, слуша или чува за сексуалните подвизи на жена си с любимия.

Но истината е, че има огромно удоволствие да помогнете на любимата си да се приготви за нейната нощ на забавление, от това да й помогнете да се изкъпе и да се подготви за голямата вечер, да приготви за нея и нейния любим и да налее вино идва, за да остане.

Ако се работи по правилния начин, очакването на голямото събитие може да бъде електрическо за всички заинтересовани.

2. Влизане

Този втори е изненада за мнозина, особено когато го преживяват за първи път.

Вижте, когато повечето мъже мислят за съпругите си с други мъже, те мислят за горещия секс с пълна сила.

Но когато го изживеят реално, повечето от тях ми казват, че един от най-горещите и еротични моменти от всички е, когато любовникът на жена ви за пръв път плъзга пениса си в жена ви и можете да видите изражението на лицето й и да чуете как ахна и стене докато започват да се движат заедно в любовните си отношения.

Някои жени умишлено правят това за своите съпрузи, защото знаят колко много обичат мъжете да го виждат.

3. Оргазъм

И накрая, очевидното: когато съпругата ви и нейният любим свършват заедно в изпаряваща и кипяща кулминация, срутвайки се в гореща, потна купчина стенания, стенания, целувки и гушки.

Обичам да виждам жена си с крака, все още увити около любовника си, просто лежи там с него, целувайки се нежно … защото не отнема много време, преди да започнат да се движат отново заедно и преди да го разберете, те са в пълен размер люлка. Това може да продължи с часове – понякога цяла нощ.

След това ще поговорим за това и тя ще ми даде подробности за това какво е усещането. Това ни кара да вървим като луди.

За нас рогоносенето е най-доброто нещо, което някога сме правили в брака си.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta